Lid worden

muziekvereniging Harmonie Beetgum

Lijkt het je leuk om een instrument te spelen? Of bespeel je een blaasinstrument of slagwerk en wil je met anderen muziek maken? Kom eens kijken en luisteren bij een repetitie. Iedere woensdagavond van 18.45 tot 19.30 uur oefent het Jeugdkorps ‘De Toeterbende’, en van 19.45 tot 21.45 uur oefent het ‘grote’ korps in dorpshuis “Ons Huis” te Beetgumermolen.

Kom muziek maken bij onze vereniging. Een muziekinstrument wordt aan je beschikbaar gesteld. Het is ook mogelijk om via ons muziekles te volgen. Hieronder vind je een opgave formulier!

Muziekles

We hebben 3 muziekleraren momenteel die aan ons gebonden zijn, namelijk: Fokje de Jong, Harmke Bijlsma en Petra Dijkstra. Fokje geeft les aan de koperblazers, Harmke geeft les aan de saxofonisten en Petra geeft les aan de drummers.

Kosten

De tarieven voor het jaar 2021/2022 staan hieronder weergegeven.

Contributie ‘grote’ korps (voor jong en oud) € 18,00
Contributie Jeugdkorps  Gratis
Muziekles € 380,00

Onze bankgegevens: NL 45 RABO 0341 7039 58 t.n.v. muziekvereniging Harmonie Beetgum.

Opgave formulier

  We hopen je snel te verwelkomen!

  Volwassenenfonds en Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!
  Is het lastig om de contributie te betalen voor u of voor kinderen uit uw gezin? Het Volwassenenfonds en Jeugdfonds Friesland helpt! Beide fondsen betalen de contributie, lesgeld en/of benodigdheden voor inwoners met een krappe beurs of voor jongeren waar thuis te weinig geld is.

  Hoe werkt het?
  Je kunt als inwoner niet zelf een aanvraag indienen bij het Volwassenenfonds, maar via een intermediair. Intermediairs in Waadhoeke zijn de medewerkers van het gebiedsteam Waadhoeke en de buurtsportcoaches van het Beweegteam Waadhoeke. Zij kennen de spelregels en weten of je in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je vaak al binnen drie weken sporten of cultuur beoefenen.

  Wil je als ouder/verzorger een aanvraag indienen? Ook dat wordt gedaan door een intermediair zoals bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten of op les. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast deze ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair. U vindt de contactgegevens van fondsen in de buurt op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

  Wil je een aanvraag indienen?
  Bel of mail een intermediair dat je gebruik wilt maken van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Je vindt de contactgegevens van de intermediairs op de website van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur Friesland. Download dan alvast het invulformulier, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair. Een aanvraag is geldig voor maximaal één jaar. Een lid is zelf verantwoordelijk voor het (opnieuw) indienen van een aanvraag. Er wordt niet met terugwerkende kracht vergoed.

  Wat is het bedrag?
  De fondsen bepalen het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan de sport- of cultuuraanbieder betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

  Meer weten over de werkwijze van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.

  Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.

   

  >