Sponsoractie Poiesz

Ook dit jaar doet onze Toeterbende weer mee aan de sponsoractie van de Poiesz, en wel in het filiaal van Menaam. Hier hangt onze koker en wanneer u bij uw boodschappen sponsormunten krijgt, zouden we u willen vragen om deze in de koker van de Toeterbende te doen. Dat zou ons en de jeugd ontzettend blij maken! Elke week zijn er een aantal producten waar u extra munten voor krijgt en ook is er elke week een superknaller waarvoor u zelfs 15 munten krijgt! Welke producten dit elke week zijn, wordt hieronder bijgehouden. 

De sponsoractie van de Poiesz loopt van 13 februari 2023 t/m zondag 10 april 2023.

Aanbiedingen van 3 april t/m 9 april
Ook deze week regent het weer aanbiedingen! De knaller van deze week zijn heerlijke bananen, voor maar liefst 15 spaarmunten. Let’s go met die vitamientjes!

Aanbiedingen van 27 maart t/m 2 april
Ook deze week weer heerlijke producten in de aanbiedingen en ze leveren ook nog extra munten op, wat wil een mens nog meer. De superknaller van deze week om alvast een beetje in de sfeer te komen: de lente tompouce!

Aanbiedingen van 20 maart t/m 26 maart
Na de lekkere maar enigszins ongezonde superknaller van vorige week, staat er deze week een gezonder product op het programma, namelijk heerlijke appeltjes!

Aanbiedingen van 6 maart t/m 12 maart
Komt Beppe nog op visite? Komt de buurman onverwachts langs? Of ben je zelf gewoon een lekkere smikkelbeer? Haal de superknaller van deze week in huis en u heeft een heerlijke traktatie! Want wie houdt nou niet van oranjekoek?

Aanbiedingen van 6 maart t/m 12 maart
De superknaller van deze week voor maar liefst 15 punten zijn overheerlijke aardbeien. Het sneeuwt nu nog, maar wie weet brengen deze aardbeien je alvast een beetje in de voorjaarsstemming!

Aanbiedingen van 27 februari t/m 5 maart
Superknaller voor 15 punten deze week: slagroomschnitte! Wie wil dat nou niet? Lekker voor in het weekend en dan ook nog een bult munten, kan niet beter toch?

Aanbiedingen van 20 februari t/m 26 februari
Superknaller voor 15 punten deze week: mandarijnen!
Dit is een bijzondere week, want deze week staat de Toeterbende in de supermarkt! Op zaterdag 25 februari staat de jeugd aardbeien te verkopen en hiervoor kunnen zij extra munten verdienen. Ga dus zeker even langs zaterdag!

Aanbiedingen van 13 februari t/m 19 februari
Superknaller voor 15 punten deze week: gevulde koeken!