Sponsoractie Poiesz

Ook dit jaar doet ons prachtige, frisse jeugdkorps ‘De Toeterbende’ mee aan de sponsoractie van de Poiesz! Door deze actie komen clubs en verenigingen in de gelegenheid om in de periode van 15 februari t/m 11 april 2021 te sparen voor een mooi bedrag in de kas. Scroll naar beneden voor meer informatie en updates over welke producten deze week in de aanbieding zijn.

Wat betekent dit voor u?

Bij elke 10 euro aan boodschappen bij een Poiesz supermarktketen krijgt u één sponsormunt. Deze sponsormunt kunt u in de koker van de vereniging gooien die u wilt sponsoren. Hoe meer munten: hoe meer de vereniging gesponsord wordt.
Maar er zijn meer manieren om aan sponsormunten te komen! Elke week zijn er namelijk producten in de aanbiedingen die 5 munten opleveren en er is zelfs één superknaller die 15 munten oplevert. Deze aanbiedingen veranderen elke week en op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste aanbiedingen.

Handig om te weten:

• De munten van voorgaande jaren zien er anders uit en dit betekent dat deze niet meer geldig zijn!
  • De koker van ‘De Toeterbende’ is te vinden in het filiaal van Menaam.
  • Doet u boodschappen bij een andere Poiesz dan Menaam? Stop de munten lekker in uw portemonnee en gooi ze op een later moment in de koker van Menaam.
  • Bent u niet in de gelegenheid om elke keer de munten naar de koker van Menaam te brengen, maar wilt u ons wel sponsoren? Geen zorgen, u kunt de munten aan één van de leden van het korps geven en zij zullen ervoor zorgen dat ze in de juiste koker komen.

Hieronder zullen we elke week de aanbiedingen laten zien van die week, zo weet u precies welke producten die week (extra) munten opleveren!

AANBIEDINGEN 5 T/M 11 MAART

AANBIEDINGEN 22 T/M 28 MAART