Sponsoractie Poiesz

Ook dit jaar doet ons prachtige, frisse jeugdkorps ‘De Toeterbende’ mee aan de sponsoractie van de Poiesz! Door deze actie komen clubs en verenigingen in de gelegenheid om in de periode van 10 februari t/m 5 april 2020 te sparen voor een mooi bedrag in de kas.

Wat betekent dit voor u?

Bij elke 10 euro aan boodschappen bij een Poiesz supermarktketen krijgt u één sponsormunt. Deze sponsormunt kunt u in de koker van de vereniging gooien die u wilt sponsoren. Hoe meer munten: hoe meer de vereniging gesponsord wordt.
Maar er zijn meer manieren om aan sponsormunten te komen! Elke week zijn er namelijk producten in de aanbiedingen die 5 munten opleveren en er is zelfs één superknaller die 15 munten oplevert. Deze aanbiedingen veranderen elke week en op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste aanbiedingen.

Handig om te weten:

• De munten van voorgaande jaren zien er anders uit en dit betekent dat deze niet meer geldig zijn!
  • De koker van ‘De Toeterbende’ is te vinden in het filiaal van Menaam.
  • Doet u boodschappen bij een andere Poiesz dan Menaam? Stop de munten lekker in uw portemonnee en gooi ze op een later moment in de koker van Menaam.
  • Bent u niet in de gelegenheid om elke keer de munten naar de koker van Menaam te brengen, maar wilt u ons wel sponsoren? Geen zorgen, u kunt de munten aan één van de leden van het korps geven en zij zullen ervoor zorgen dat ze in de juiste koker komen.

UPDATE

Normaal zouden hier de nieuwste aanbiedingen komen te staan van de desbetreffende week, maar vanwege het Corona virus heeft Poiesz besloten om de sponsoractie te stoppen. Er zullen dus ook geen nieuwe acties meer geplaatst worden. Poiesz heeft alle deelnemende verenigingen 1000 euro gegeven en daar willen wij hen erg voor bedanken! Als volgend jaar alles weer overgewaaid is hopen wij weer actief deel te kunnen nemen aan deze prachtige verenigingsactie, maar voor nu is dit het einde. We willen iedereen die ons gesponsord heeft de afgelopen weken van harte bedanken!!

De aanbiedingen van 16 maart t/m 22 maart

De aanbiedingen van 9 maart t/m 15 maart