Foto’s

We maken met zijn allen heel wat mee, en dat is niet allemaal in woorden uit te drukken. Gelukkig hebben we beeldmateriaal en dat willen we graag met jullie delen!

(Krijgt u de tekst: ‘no images were found’, ga dan terug naar pagina 1 onder de rij foto’s)

Winterwille-plaatjes van feb. 2021

En toen was daar plotseling zomaar een weekend met sneeuw en ijs! De leden delen hun prachtige plaatjes.

Concert popkoor Bitchbeat 2020

Zaterdag 7 maart hadden wij het eerste concert van 2020 met popkoor Bitchbeat uit Bitgummole.

Sinterklaas intocht 2019

Zaterdag 23 november hebben wij Sinterklaas mogen binnenhalen!

Concert met de Vlecke 2019

Zaterdag 9 november hebben wij samen met de Vlecke uit Gorredijk een prachtig concert mogen verzorgen. Voor de pauze speelden beide korpsen afzonderlijk. Na de pauze zaten we gezamenlijk op het podium om het publiek van een mooi repertoire te voorzien!

Uitje Grote Keizer Leeuwarden 2019

Om het jaar goed te beginnen zijn we met zijn allen naar de Grote Keizer te Leeuwarden geweest. We hebben hier eerst voortreffelijk met zijn allen van het buffet kunnen genieten. Vervolgens mochten we de calorieën er op de bowlingbaan weer af zien te krijgen. Het was super gezellig en een prachtig begin van het nieuwe jaar!

Bitgummerke 2019

Jahoor, bitgummerke stond weer voor de deur! En wat was het warm… Maar we mogen niet klagen, beter te warm dan te koud!

Hitzum 2019

Wij spelen jaarlijks bij de Ald Meijers partij in Hitzum, zo ook dit jaar weer. We hadden prachtig weer en de dames hebben goed gekaatst!

Bekendmaking nieuwe jeugdkorpsnaam

Op 14 juni 2019 werd de nieuwe naam van ‘De Roekebinde’ bekend gemaakt tijdens het concert: ‘Bende van muziek’. En de nieuwe naam is geworden…. De Toeterbende!

Koningsdag 2019

Zoals elk jaar was het ook dit jaar weer Koningsdag, en wat hadden we mooi weer!

Gouden Spikerfestival 2019

18 mei hebben wij voor het eerste meegedaan aan het Gouden Spikerfestival in Ureterp, en hoe… Tialda Edelman op altsaxofoon sleepte de eerste prijs binnen met haar solostuk. Het verplichte werk dat we moesten spelen leverde ons een derde prijs op en voor het gehele programma hebben we ook een eerste prijs binnen gesleept! Super!

Jubileumconcert 2018

De foto’s van het jubileumconcert 2018.

Nieuwe outfit dames

Voor het jubileumconcert in 2018 vonden we dat het tijd werd voor een nieuwe outfit. Wat konden we nou voor origineels verzinnen? Er zijn zoveel orkesten die een sjaaltje of een das hebben… Wat valt nou echt op? Eén van de leden kwam met het idee om zelfgeschilderde pumps voor de dames te maken, en zo gezegd zo gedaan! Verder hebben de dames als nieuwe outfit een witte sjaal met zwarte muzieknoten gekregen en de mannen dragen tegenwoordig een wit overhemd met een zwarte stropdas met witte muzieknoten. Spik en span dus!

Play-inn repetitie

De play-inn repetite voor het jubileumconcert 2018.

Sectiefoto’s augustus 2016

Trombones: Laas Douma, Sandra Wassenaar, Jouke Joustra
Trompetten: Heije Schaper, Elly Kamstra, Klaas Dijkstra
Saxofoons: Christie Dijkstra, Zoriyanne Loopstra, Suzanne Westra, Niene Iping, Tialda Edelman, Nynke Hoppinga, Saskia Lanting
Hoorns: Jikke de Haan, Christina Hoekstra
Bugels: Nanne Joustra, Piet Rienks, Marianne Kamstra, Wilma Polstra, Akkie de Jong, Jelma van der Werff (op de foto mist Gerrit Kuperus)
Bassen: Tetman de Vries, Hidde Kramer, Jan Peters
Bariton/Euphoniums: Evelien Westra, Leny Peters, Rense Durk Postma