muziekvereniging Harmonie Beetgum

Lijkt het je leuk om een instrument te spelen? Of bespeel je een blaasinstrument of slagwerk en wil je met anderen muziek maken? Kom eens kijken en luisteren bij een repetitie, iedere woensdagavond van 18.30 tot 19.15 uur oefent ons jeugdkorps De Roekebinde en van 19.30 tot 21.30 uur oefent het ‘grote’ korps in dorpshuis “Ons Huis” te Beetgumermolen.

Kom muziek maken bij onze vereniging. Een muziekinstrument wordt aan je beschikbaar gesteld. Het is ook mogelijk om via ons muziekles te volgen. Hieronder vind je een opgave formulier!

Muziekles

We hebben 3 muziekleraren momenteel die aan ons gebonden zijn, namelijk: Syde van der Ploeg, Mirjam Stoffelsma en Petra Dijkstra. Syde geeft les aan koperblazers, Mirjam geeft les aan saxofonisten en Petra geeft les aan drummers.

Voor het jaar 2016/2017 zijn de volgende tarieven van toepassing:

Contributie ‘grote’ korps (voor jong en oud)  € 17,00 per maand
Contributie Jeugdkorps  Gratis
Muziekles  € 150,00 per jaar

Onze bankgegevens: NL 45 RABO 0341 7039 58 t.n.v. muziekvereniging Harmonie Beetgum.

We hopen je snel te verwelkomen!

Opgave formulier

* Verplicht